İstanbul Veli Akademileri Projesi Başlıyor

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Veli Akademileri Projesi okulumuzda rehberlik servisimizin moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

20.12.2023 23

Proje, ayda bir olmak üzere 6 farklı konuda alanında uzman kişilerin katılımıyla yapılacak olan seminerlerden oluşacaktır. Okul Aile Birliğimizden alacağınız talep formunu doldurup Okul Aile Birliğimize teslim ederek eğitime kayıt yaptırabilirsiniz.

Eğitimler ayda bir kez yapılan ve 1 saat süren eğitimlerden oluşmaktadır. Yapılacak 6 eğitimden 5 tanesine katılan velilerimize Haziran ayında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı katılım belgesi verilecektir.

Katılım belgesi almak istemeyip sadece seminer dinlemek isteyen velilerimiz için devam zorunluluğu yoktur. Eğitim konuları, tarih, yer ve saat süreç içerisinde okul web sitemiz ve sosyal medya aracılığıyla paylaşılacaktır.

İstekli velilerimizin bir an evvel formu doldurarak okulumuza teslim etmeleri gerekmektedir.