İstanbul Veli Akademileri Projesi Kapsamında 1. Eğitim Programımız Gerçekleşti

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan Veli Akademileri Projesi kapsamında; okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik olarak düzenlenecek olan altı oturumluk eğitim programımızın ilki gerçekleştirildi.

28.12.2023 66

Akran zorbalığının tanımı, türleri, görüldüğü alanlar, nasıl tespit edilebileceği, kısa ve uzun vadede görülebilecek sonuçları, akran zorbalığında görülen aile ve öğrenci profilleri, ebeveyn tutumlarının akran zorbalığına etkisi, yapılması gerekenler konu başlıklarında verilen tek oturumluk eğitim programımız okul psikolojik danışmanımız Ayfer GÖREN tarafından gerçekleştirildi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.